Workshops i Odense

Naja Moreno-Jensen, som er dansk ABA supervisor, afholder workshops i Odense i juni måned om Teaching Interactions og Lære at lære. Begge workshops henvender sig til forældre til børn eller unge med autisme samt fagpersoner som til dagligt arbejder med børn med inden for det autistiske spektrum. Det er en forudsætning for et optimalt udbytte, at man har en basisviden omkring ABA, dog er det ikke et krav at man arbejder ud fra ABA metoden til dagligt.

Workshop i Teaching Interactions

Denne workshop gennemgår Teaching Interactions (TI) som er en ABA træningsmetode for mellem- og højtfungerende børn med autisme. TI udvikler sociale egenskaber samt skabelsen og bevaring af venskaber. Konkrete programmer samt videoklip af TI-metoden vil blive fremvist, der vil desuden også blive gennemgået programmer fra Relationship Development Intervention modellen (RDI), som er træningsprogrammer til børn med autisme, der udspringer af normal udviklingspsykologi, og som ofte anvendes i ABA supervision.

Tid og sted: 13. juni 2012 kl. 13.30 -16.30. Henriette Hørlücks Skole, Slotsvænget 1-3 & 4, 5000 Odense C

Workshop om Lære at lære & forstærkere for livet

Denne workshop gennemgår essentielle ’lær at lære’ færdigheder samt konkrete eksempler på, hvordan man udvikler naturlige forstærkere i stedet for kunstige. Desuden undervises der i korrekt brug af forstærkere generelt og hvordan man kan anvende tegnøkonomi. Workshoppen vil være en kombination af oplæg og videoklip og giver eksempler der kan overføres til ABA træningen for børn og unge på tværs af funktionsniveau.

Tid og sted: 27. juni 2012 kl. 13.30 -16.30. Henriette Hørlücks Skole, Slotsvænget 1-3 & 4, 5000 Odense C.

Læs mere om disse workshops og om tilmelding

Læs om Teaching Interactions på About.com

 

 

Redaktionen /11.85.2012