ABA-hjælpetræner til 12-årig pige med autisme i København

Vi søger en ny hjælpetræner til vores datter på tolv et halvt. Hun har infantil autisme og er mentalt retarderet.

Vores datter kommer hjem fra skole kl 13:15 hver dag, og dit job vil bestå i at træne alene med hende en til to eftermiddage om ugen. Derudover kan der være ekstravagter, og vi har ofte ekstrabehov i ferier og på lukkedage. Vi bor dels på Østerbro i København, dels – i sommerperioden – i en kolonihave i Gentofte.

Indholdet i træningen kan variere meget. Noget vil handle om klassiske skolefærdigheder som læsning, geografi og matematik. Et andet vigtigt element vil være træning af almindelige, dagligdags færdigheder såsom indkøb, madlavning og cykling. Nogle dage går vores datter til fritidsaktiviteter som svømning og ridning, og det kan komme på tale at du ledsager hende her. Hvis du har særlige færdigheder eller interesser, som er relevante i forhold til vores piges læringsbehov, vil vi i vid udstrækning tage hensyn til det. 

Du vil blive del af et team som foruden dig består af to andre hjælpetrænere, os forældre, samt en ABA-supervisor med over 40 års erfaring. Vi mødes én til to gange om måneden. På møderne evaluerer vi hvordan det går og lægger planer for de kommende uger.

En del af træningen foregår efter ret nøje tilrettelagte programmer, og du skal regne med en vis mængde læsning og papirarbejde. Du vil modtage grundig oplæring i forbindelse med opstart. Derudover har vi løbende kommunikation via mail, og deler ofte billeder og videoer via sociale medier.

Det præcise timetal vil være noget vi aftaler, men du vil kunne regne med 25-30 timer om måneden, inklusive teammøderne. Vi er fleksible mht. den præcise tilrettelæggelse af dit skema, så jobbet kan fint spille sammen med et studium. Lønnen er 135 kr/timen inkl. feriepenge. Der er ikke løn under sygdom.

Vores datter er en glad og livlig pige som hurtigt knytter sig til nye mennesker, hvis hun kan lide dem. Samtidig er hun på mange måder stærkt præget af sit handicap. Du skal være et udadvendt og praktisk anlagt menneske, som kan finde ud af at kommunikere klart og stille krav på en kærlig måde. Du skal kunne håndtere konflikter og store følelser uden at blive hylet ud af den. Og du skal være i stand til at tage imod supervision og efterkritik, reflektere over din egen adfærd, og ændre den derefter.

Vi forestiller os at du studerer psykologi, pædagogik eller lignende. Hvis du har erfaring med autisme og/eller ABA er det selvfølgelig en enorm fordel, men det vigtigste er din kemi med vores pige og os.   

Hvis du er interesseret, så send hurtigst muligt din ansøgning sammen med CV og eventuelle referencer til Peter Westh på pw@hfc.dk. Du er også velkommen til at ringe og høre nærmere på 40 53 47 99. Ansøgningsfristen er 26. juli, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler umiddelbart derefter, så du kan begynde 1. august.
Redaktionen / 05.07.2015