Hjælpetræner til 3-årig dreng med autisme søges

Vi er en familie i Lyngby, som søger en dygtig og engageret hjælpetræner til hjemmetræning af vores 3-årige dreng med autisme.

Vores søn er en kvik og glad dreng, som har vanskeligheder med kontakt og kommunikation og taler dansk i begrænset omfang. Han har dog et stort udviklingspotentiale og går i almindelig børnehave hver dag. Som træner skal du være i stand til at motivere og udvikle ham inden for områderne leg, kommunikation/sprog, sociale kompetencer og dagligdagsfærdigheder. Træningen tilrettelægges i samarbejde med forældrene og en professionel ABA-supervisor.

Træningen af vores søn skal foregå 1:1 efter ABA-metoden (Applied Behavior Analysis). ABA er en almen pædagogisk metode, som er blevet særligt udviklet til behandling af autisme og lignende udviklingsforstyrrelser. Læs evt. mere om ABA-metoden her på www.abaforum.dk. Kendskab til ABA-metoden er en fordel, men ikke en betingelse, da du vil få den nødvendige oplæring og modtage løbende supervision.

Træningen forventes at foregå primært i eftermiddagstimerne i vores hjem i Lyngby, tæt på Jægersborg station. Vi kan tilbyde ca. 25-35 timer om måneden inkl. teammøder og supervision. Vi kan aftale dit skema og antallet af timer nærmere, så stillingen kan tilpasses dit studie. Stilling vil kunne tiltrædes fra starten af september.

Vi tilbyder:

Din profil:

Er du interesseret i stillingen så send din ansøgning med CV og eventuelle referencer til marcindylewski75@gmail.com hurtigst muligt og senest d. 17. august 2015.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen kan du maile eller ringe på tlfnr. 22 45 98 90

Redaktionen / 28.07.2015