Juniortræner ABA

Vi søger en studerende til at indgå i et intensivt hjemmetræningsprogram baseret på anvendt adfærdsanalyse (ABA) med vores søn Rud snarest muligt. Du skal være interesseret i at arbejde systematisk og udviklingsorienteret med en lavtfungerende ung dreng, som har udviklingshæmning og autisme. Rud er seksten år og er en glad, åben og interessereret dreng, som holder meget af at arbejde sammen med sine trænere. 
 
Rud går i almindelig folkeskole i et særligt skoletilbud med 24 børn, hvor integration med typiske børn er et element. Juniortræneren skal være del af vores træningsteam, som består af 4 juniortrænerne, forældrene og supervisor samt et samarbejde med skolen. Træningsopgaverne består af opgaver indenfor:

Arbejdet er udviklende og spændende og er organiseret i et team, som mødes hver 14. dag for at evaluere og tilrettelægge arbejdet. Vi arbejder med dataregistrering, trinvis læring og kreative træningsteknikker og får supervision hver 14. dag.

Den nye juniortræner skal kunne arbejde 1-2 hverdage fra kl. 13.00 til 17.00, en formiddag i skolen fra 9.30 til 13.00 samt en månedlig lørdag fra kl. 11-15.00. Fordelingen af hverdagene tilrettelægges i teamet og vi tilstræber en fleksibilitet med hensyntagen til studieaktivitet. Hertil kommer deltagelse i supervision hver 14. dag. Jobbet er tilrettelagt således at det kan kombineres med en aktiv studiesituation. Løn efter aftale.

Jobbet giver kvalifikationer, som er brugbare i et senere arbejde inden for det audiologopædiske,  (special)pædagogiske eller psykologiske område:

Arbejdsstedet er Emdrup i København.  
For yderligere information om ABA - anvendt adfærdsanalyse - se websitet www.abaforum.dk
Ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 7. september 2015.

Ring eller mail til                         Linda Lundgaard Andersen
                                                        lla@ruc.dk eller mobil 26701640

 

Redaktionen / 17.08.2015