Lærerigt og givende studiejob med rig mulighed for faglig og personlig udvikling


Vi er en familie i Vanløse, som snarest muligt søger en positiv, omsorgsfuld og tydelig hjælpetræner til at indgå i et hjemmetræningsteam omkring vores 4 årige datter, Aya.
Stillingen er på 8-10 timer ugentligt.

Aya er en normalt begavet pige med infantil autisme. Hun er højt-fungerende, og går i en lille almindelig børnehave. Aya er en sød, meget charmerende og kærlig pige, som elsker prinsesser, Barbie og lyserødt.

Som hjælpetræner hos os, skal du:

Vi søger en hjælpetræner, der:

Vi har hjemmetrænet efter ABA metoden, siden december 2014. ABA-metoden er veldokumenteret i forhold til børn med autisme og andre former for udviklingsforstyrrelser. Metoden er individuelt tilpasset, og er en holistisk trænings metode.

Selvom Aya efterhånden er vant til, at hjælpetrænere er en del af hendes hverdag, vil der være en indkøringsperiode, hvor teamet omkring Aya arbejder tæt sammen. Det er derfor meget vigtigt for os, at du vil kunne arbejde hos os minimum et år, og meget gerne længere.

Kendskab til ABA metoden er ikke et krav, da du løbende vil blive lært op. Vi har ekstern supervision hver tredje uge, som forestås af psykologer, med mange års erfaring indenfor ABA.
Jobbet giver kvalifikationer, som er brugbare i forhold til arbejde indenfor det specialpædagogiske, psykologiske, børnepsykiatriske område.

Vi tilstræber en vis fleksibilitet i forhold til arbejdstiderne, ligesom hensynstagen til evt studieaktivitet imødekommes.

Du vil blive aflønnet efter Københavns kommunes takst for hjælpetrænere.

Ydeligere information om stillingen kan fåes ved henvendelse til Ayas mor, Mette Steenskov tlf: 28 44 47 50

Du kan finde flere oplysninger om ABA metoden på: www.abaforum.dk

Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet samt religion, til at søge stillingen.
Send ansøgning, samt CV, hurtigst muligt og senest d. 15 september 2015, til:

aba.aya@hotmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Redaktionen / 27.08.2015