Junior ABA-hjælpetræner til Frederiksberg

Vi søger en hjælpetræner  8 - 12 timer ugentligt til vores søn på 14 år med autisme. Han er en sød og udadvendt dreng med glimt i øjet, som trives i selskab med mennesker, der er imødekommende, accepterende og ambitiøse på hans læring og udvikling.

Vores søn har diagnosen infantil autisme og er lavere fungerende, med et nuværende begrænset ekspressivt sprog, men med et større impressivt sprog. Den rette person har en naturlig og faglig interesse i at arbejde med mange aspekter af læring, derfor skal du være indstillet på at arbejde med praktiske færdigheder, selvhjælpsfærdigheder, kommunikativ træning og skolerelaterede emner på førskole/indskolingsniveau.

Metoden du vil arbejde ud fra er anvendt adfærdsanalyse (ABA) og er baseret på en struktureret og målrettet metode. Du skal derfor også være interesseret i at arbejde med dokumentation i forhold til læringsmål og være i stand til at modtage feedback og evaluering på egen praksis.

Vi lægger vægt på at du er iderig og kan omsætte læring til sjove og stimulerende aktiviteter i samarbejde med os og supervisor og at du ikke er bange for at byde ind med gode ideer.

Som person er du robust, empatisk, tydelig, vedholdende og kan stille krav på en kærlig måde.

Vi arbejder teambaseret, dvs. at du vil være en del af et team, som består af os forældre og en erfaren supervisor. Vi mødes med supervisor 1-2 gange månedligt, hvor vi tilrettelægger programmer for træningen, samt evaluerer og justerer træningsområder.

Vi forestiller os at du studerer psykologi, pædagogik eller er i gang med en læreruddannelse.
Hvis du har andre kompetencer som du mener er relevante skal det ikke afholde dig fra at søge jobbet. Har du erfaring med ABA metoden er det et plus, men ikke en forudsætning, da du vil modtage en grundig oplæring i metoden. Vi foretrækker kandidater, der kan binde sig for minimum et år.

Du skal kunne arbejde 2-3 dage om ugen mellem kl. 13 og 16 og 1 til 2 dage pr. måned i weekenden og efter aftale på skolelukkedage og i ferier.

Løn svarer til Frederiksbergs takst for hjemmetrænere.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe på mobil: 29385635 eller 52677782, eller sende en mail til m.g.dirks@mail.tele.dk.

Yderligere oplysning om ABA metoden kan du finder her på ABAforum.

Ansøgning, CV og eventuelle referencer sendes hurtigst muligt og senest 9. oktober 2015 til:
m.g.dirks@mail.tele.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Redaktionen / 12.09.2015