ABA-hjælpertræner søges til 4-årig dreng på Frederiksberg


Vi søger en hjælpetræner til vores 4-årige søn med autisme med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi træner efter ABA-metoden (Applied Behaviour Analysis), der er en helhedsorienteret specialpædagogisk metode med fokus på kommunikation samt kognitive og sociale færdigheder målrettet børn med autisme. Træningen tilrettelægges i tæt samarbejde med supervisor.
Vores søn er en glad, sjov og lærenem 4-årig. Han er nysgerrig, tillidsfuld og kærlig. Træningen foregår gennem leg og positiv motivation. Vi har siden december 2013 hjemmetrænet med metoden NST (neurologisk træning og stimulering). I september 2014 opstartede vi træning med ABA som, i kombination med sanseintegrationstræning, kører næsten fuldtid. Vores søn er i børnehave nogle få timer om formiddagen.

Vi søger en person, der:

Vi kan tilbyde:

Er du interesseret i jobbet, kan du sende en ansøgning, cv samt oversigt over hvilke dage, du kan arbejde til lotterasmussen@hotmail.com.  Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail eller ringe på 29729313. Vi bor fem minutters gang fra metrostation. Frist d.25 nov.

Med venlig hilsen

Thomas Abel og Lotte Rasmussen

Redaktionen / 17.11.2015