Hjælpetræner til 4-årig dreng i indre by søges

Vi søger en hjælpetræner til vores 4-årige søn, Arthur. Arthur har diagnosen “højtfungerende autisme” og har i knap et år trænet efter ABA-metoden (Applied Behaviour Analysis), der er en intensiv og helhedsorienteret specialpædagogisk metode med fokus på kommunikation samt kognitive og sociale færdigheder. Træningen tilrettelægges i samarbejde med en erfaren ABA-supervisor, som hele teamet holder supervisionsmøde med 3 timer ca. hver tredje uge. (læs evt. mere på http://www.abaforeningen.dk/).

Vi søger en dygtig og engageret hjælpetræner, som kan træne Arthur ca. 10 timer om ugen (plus supervision) i tæt samarbejde med to andre hjælpetrænere, os forældre og vores supervisor. Du vil få den nødvendige oplæring i metoden og modtage supervision løbende. Arthur er en glad, kærlig og kvik dreng med nogle udfordringer med sociale kompetencer, kommunikation, samt en lidt forsinket sprogudvikling. Dit hovedfokus vil være at arbejde med Arthurs udvikling indenfor disse områder, men også kognition, skole-færdigheder og lignende.

Arthur går i en almindelig børnehave nogle formiddage og træningen derovre består i at guide ham i interaktionen med de andre børn.

Vi tilbyder:

Vi lægger vægt på:

Erfaring med ABA er naturligvis en fordel, men ingen betingelse.

Der er ansøgningsdeadline fredag den 11. december, men vi holder løbende samtaler og ansætter når vi synes vi har fundet den rette.

Ansøgning og spørgsmål kan rettes til Iben Bloch Nielsen: ibenbn @ gmail . com og mobil 60 88 69 63.

Venlig hilsen,

Arthur, Peder og Iben

Redaktionen / 27.11.2015