Hjælpetræner til 3-årig dreng med autisme søges


Vi er en familie i Valby, som søger en dygtig og engageret hjælpetræner til hjemmetræning af vores 3-årige dreng med autisme med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vores søn er en kvik og glad dreng, som har vanskeligheder med kontakt og kommunikation og taler dansk i begrænset omfang. Som træner skal du være i stand til at motivere og udvikle ham inden for områderne leg, kommunikation/sprog, sociale kompetencer og dagligdagsfærdigheder. Træningen tilrettelægges i samarbejde med forældrene og en erfaren ABA-supervisor.

Træningen af vores søn skal foregå 1 til 1 efter ABA-metoden (Applied Behavior Analysis), som vi har trænet efter siden august 2015. ABA er en almen pædagogisk metode, som er blevet særligt udviklet til behandling af autisme og lignende udviklingsforstyrrelser. Læs evt. mere om ABA-metoden på www.abaforum.dk. Kendskab til ABA-metoden er en fordel, men ikke en betingelse, da du vil få den nødvendige oplæring og modtage løbende supervision.

Træningen forventes at foregå i vores hjem i Valby, tæt på Ålholm station ca. 1-3 gange om ugen i 3-4 timer ad gangen. Derudover vil der være supervisionsmøde 3 timer ca. hver tredje uge. Vi kan aftale dit skema og antallet af timer nærmere, så stillingen kan tilpasses dit studie. Stillingen vil kunne tiltrædes snarest muligt.

Vi tilbyder:

Din profil:

Er du interesseret i stillingen så send din ansøgning med CV og eventuelle referencer samt en oversigt over dage og tidspunkter du kan møde op til marcindylewski75@gmail.com senest d. 15 januar 2016. Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at maile eller ringe til Martin Dylewski på tlfnr. 21 17 00 76.

Redaktionen / 26.12.2015