Hjælpetræner/skolestøtte til 8 årig pige i minimum 1 år i Lyngby


Vores datter på 8 år har autisme spektrum forstyrrelse, og vi søger hjælpetræner som skal fungere både som hjemmetræner og skolestøtte: Vi hjemmetræner efter ABA metoden. Ansættelsesstart så hurtigt som muligt. Du starter som hjælpetræner i hjemmet. Her bliver du bliver oplært i metoden og vil have mulighed for at opbygge relationen til vores datter. Du vil hele tiden få supervision og være en del af teamet omkring vores datter, ligesom du vil være med til at udvikle undervisningsmateriale i skolen.

Det er et spændende job, men også krævende. Du skal have erfaring med børn, optræde tydelig, rolig og tålmodig. Udvikling af leg og læringsmaterialer kræver en del kreativitet. Altafgørende er det, at du er mødestabil i minimum 1 år, da vores datter ikke kan fungere i skolen uden sin støtte.
ABA står for ”Applied Behavior Analysis”. For yderligere information se http://www.abaforum.dk

Du vil blive oplært i metoden undervejs og, sammen med forældrene, modtage ABA supervision af senior ABA supervisor hver 14 dag. Vi forestiller os, at du læser til skolelærer, pædagog, psykolog, talepædagog, musikpædagog! eller f.eks. arbejder med teater.

Vi tilbyder et spændende meningsfyldt job, hvor du får mulighed for at lære og afprøve en unik pædagogisk metode – kendt i mange lande og voksende i Danmark. Ligesom du vil være med til et virkeligt spændende nytænkende inklusionsprojekt.

Erfaring med ABA er naturligvis en fordel, men ingen betingelse.

Arbejdstimer: To til tre formiddage om ugen samt nogle timer eftermiddag i fast skema.

Der vil også være mulighed for ekstra timer (både hverdag og weekend) i løbet af måneden. Du skal helst være fleksibel, og nogle gange kunne træde til formiddag hvis vi har sygdom blandt teamet. Løn efter aftale.

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt per mail til Galendula2008@gmail .com

Der er ansøgningsfrist hurtigst muligt og senest onsdag den 20. januar.

Du er velkommen hvis du ønsker yderligere information: Cathrine, tel. 26197055

Redaktionen / 15.1.2016