Hjælpetræner til dreng på 8 år med autisme (København)

 

Vi søger en ny hjælpetræner til vores søn Hjalte. Hjalte har infantil autisme, oral/verbal dyspraksi , apraxi og mental retardering. Diagnosen mental retardering er ikke nødvendigvis kronisk, det er en tidslig vurdering af Hjaltes nuværende udvikling som værende mangelfuld i forhold til hans jævnaldrende. På trods af sine udfordringer har Hjalte et stort potentiale, som vi ønsker at realisere mest muligt. Vi har igennem 3.5 år hjemmetrænet efter ABA metoden, hvilket har givet gode resultater.

Hjalte er en sød og dejlig dreng på 8 år, som stort set altid er smilende og i godt humør. Desuden er der meget få konflikter med Hjalte og han er på den måde en meget nem dreng at være sammen med, derfor er det også en forudsætning at du selv har et roligt temperament. Hjaltes største udfordring ligger i det faktum at han både har dyspraksi og autisme, hvorfor at læring for ham er særdeles kompliceret og svært. Det vil være en fordel hvis du har erfaring eller viden om ABA metoden eller ovenstående diagnoser, men det er ikke en forudsætning for ansøgning. I forbindelse med jobbet som hjælpetræner følger en oplæringsperiode med løn. Formålet på lang sigt er at gøre Hjalte bedre udrustet til at indgå i samfundet.

Til dagligt går Hjalte i skole så træningen vil forgå om eftermiddagen, i hverdagene ca. 5-10 timer om ugen, det præcise timetal og tidspunkt aftaler vi undervejs. Du vil blive en del af et team som består af en anden træner, os forældre og superviser. Der holdes supervision hver 14 dag hvor vi evaluerer træningsprogrammet.

Lønnen er 145 kr. i timen inkl. feriepenge. Ingen løn under sygdom.

Hvis du ønsker et meningsfuldt arbejde hvor at resultaterne kan mærkes på det man investere, ønsker du et arbejde hvor du bliver hørt og din stemme også betyder noget, og kan du lide at arbejde med børn, med særlige udfordringer, håber vi at du vil kontakte os via en jobansøgning pr. brev eller mail til:

Morten og Anja Steffens
Adresse: Sundholmsvej 31, 4th
2300 Kbh S 
Tlf: 28136656
mail: anja_ellingsgaard@hotmail.com

Ansøgningen bør indeholde

Redaktionen /12.11.2017