Studiejob: Hjælpetræner til 6-årig dreng i Kbh indre by søges 

Vi søger en eller to hjælpetrænere til vores 6-årige søn, Arthur. Arthur har diagnosen
“højtfungerende autisme” og har i snart to år trænet efter ABA-metoden (Applied Behaviour
Analysis), der er en intensiv og helhedsorienteret specialpædagogisk metode med fokus på kommunikation samt kognitive og sociale færdigheder. Vores tilgang til ABA tager udgangspunkt i Arthurs motivation, og en grundregel for træningen er at 75% af tiden skal være sjov på hans præmisser. Træningen tilrettelægges i samarbejde med en erfaren ABA-supervisor, som hele teamet holder supervisionsmøde med ca. hver tredje uge.

ABA er den metode, der har bedst evidens for at hjælpe børn med autisme (læs evt. mere på
https://www.autismspeaks.org/what-autism/treatment/applied-behavior-analysis-aba).

Vi søger en dygtig og engageret hjælpetræner, som kan træne Arthur ca. 10-12 timer om ugen. Arbejdet foregår i tæt samarbejde med de andre hjælpetrænere, os forældre og vores supervisor. Du vil få den nødvendige oplæring i metoden og modtage supervision løbende. Arthur er en glad, kærlig og kvik dreng med nogle udfordringer med sociale kompetencer, kommunikation og kreativ leg. Dit hovedfokus vil være at arbejde med Arthurs udvikling indenfor disse områder, men også fleksibilitet, skole-færdigheder og lignende.

Arthur går i en almindelig børnehave de fleste formiddage og træningen derovre består i at guide ham i interaktionen med de andre børn. Om eftermiddagen foregår træningen i vores hjem, hvor der arbejdes med forskellige udviklingsmål.

Vi tilbyder:

Vi lægger vægt på:

Erfaring med ABA er naturligvis en fordel, men ingen betingelse.

Vi holder løbende samtaler og ansætter når vi synes vi har fundet den rette. Vi forventer at oplæringen vil foregå i januar, men der kan tages hensyn til eksaminer.

Ansøgning og spørgsmål kan rettes til Iben Bloch Nielsen: ​ibenbn@gmail.com​ (60 88 69 63).

Venlig hilsen,
Arthur, Peder og Iben


Redaktionen /01.01.2018