Hjælpetræner til 7-årig pige i Valby søges

Vi er en russisk familie i København, som søger en hjælpetræner til vores 7-årige, dejlige datter Sofia. Sofia har diagnosen infantil autisme og vi har trænet efter ABA-metoden siden januar 2014.

Vi søger en dygtig og engagered hjælpetræner, som kan træne Sofia kun 3-5  timer om ugen i tæt samarbejde med os forældre og vores supervisor.  Du vil få den nødvendige oplæring og modtage live supervision hver tredje uge. Sofia er en glad og kærlig pige med nogle udfordringer in social område, men hun er lærenem og taler flydende Dansk. Vi, Sofias forældre, taler lidt Dansk og flydende Engelsk.

Dit hovedfokus vil være på at lære Sofia at lege, at træne sprog, kognition og social opmærksomhed. Som hjælpetræner skal du kunne arbejde ca. 1-2 gange om ugen, i.e max 3-5 timer. Arbejdstiden vil være på hverdage fra kl. 14:00 til kl. 17:00 i vores hjem. Du skal derudover kunne deltage i supervision. Udover at du skal have lyst til at tilegne dig interventionsmetoden, skal du gerne være energisk, tålmodig og positiv, kunne kommunikere tydeligt og udtryksfuldt og kunne arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

Jobbet er velegnet for en studerende (der f.eks. læser til psykolog, lærer, ergoterapeut, pædagog el.lign.) – eller i kombination med andet deltidsarbejde. Vi forventer, at du kan arbejde mindst 1 år som hjælpetræner.

Lønnen er 145 kr./time, inkl. ferie penge.

Erfaring med ABA er naturligvis en fordel, men ingen betingelse.

Ansøgning sendes pr e-mail til: khasanovaliya@hotmail.com (Liya – Sofia’s Mor) og adil_imashev@hotmail.com (Adil – Sofia’s Far) hurtigst muligt .

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 2963 1918, eller på ovenstående e-mail.

MVH, Liya


Redaktionen /10.01.2018